Hieronder vind je een kleine selecrie van referenties. Volg mijn Facebook bedrijfspagina om wekelijks op de hoogte te blijven van mijn behandelingen.

> Door de fijne resultaten die Caroline bij mijn paard Victor heeft laten zien heb ik haar gevraagd om ook eens naar mijn andere pony's te kijken. Ik had wel al wat gehoord over de oliën maar ik geloof het eigenlijk pas als ik zie dat het helpt. Mijn pony Ranja had erge jeuk onder haar kaak en schuurde dit tot bloedens toe open waardoor ze etterige, open wonden onder haar kaak had. Dit duurde al weken en na vanalles erop gesmeerd te hebben en niks dat hielp heb ik Caroline ernaar laten kijken. Ranja heeft bepaalde oliën uitgekozen en Caroline heeft deze gemengd in een flesje. Deze moest ik 2x daags smeren. Na een paar dagen was er al verbetering te zien, was de jeuk weg, werd het gebied weer rustig en roze en nu na een dikke maand zitten de haren er weer netjes op!

Syrche Cordewener - Stal aan het Kanaal

Behandeling: Paardenzorg Olie Behandeling

> Toen ik een aantal jaren geleden Kayn,  een geweldige 15 jarige Friese ruin, mocht gaan verzorgen wist ik dat hij niet of nauwelijks meer bereden kon worden door artrose aan zijn achterbeen. Dit vind ik geen probleem want door zijn lieve, stoere en slimme karakter is het heerlijk om hem te verzorgen. Om toch iets samen te gaan doen ben ik rechtricht lessen gaan nemen. Hierdoor werd hij lichamelijk al sterker maar toen hij na een val in de wei nauwelijks kon lopen vond ik het moeilijk om hem met zoveel pijn te zien.

Toen ik de geweldige resultaten van een ander Fries stalgenootje na de behandeling van Caroline had gezien heb ik haar gevraagd om ook Kayn te behandelen. Ze heeft niet alleen Kayn zowel lichamelijk als mentaal er helemaal bovenop geholpen maar ook mij inzichten gegeven hoe ik met hem kan communiceren en omgaan. Hierdoor heeft ze ons beiden het vertrouwen in onszelf en elkaar terug gegeven. Daar ben ik haar, samen met Kayn, ontzettend dankbaar voor! We zijn nu zelfs zover dat we relaxed en met plezier rijlessen kunnen nemen.

Tanja Crutzen

Behandeling: Paardenzorg Trauma Behandeling

> Ik ben met Caroline in contact gekomen ongeveer 8 jaar geleden nadat onze ruin Puck lichamelijk niet goed in zijn vel zat. Caroline is aan de slag gegaan en gelukkig stond Puck erg open voor haar therapie. Puck werd in zijn hoofd rustiger, genoot van de behandelingen en ging ook lichamelijk goed vooruit. We zijn de behandelingen dan ook 1 tot 2 keer per jaar blijven herhalen, afhankelijk van de situatie.

Naderhand hebben we een haflinger merrie Marsja erbij gekregen en Caroline is ook haar gaan behandelen omdat we heel nieuwsgierig waren hoe zij op de behandeling zou reageren. Marsja is heel introvert en had een “muur” om haar heen gebouwd. Na elke behandeling werd de muur beetje bij beetje verder afgebroken en begon ook Marsja haar emoties te tonen, een héééél mooi gezicht. Inmiddels is ze een stuk extroverter en heeft ook zij ondeugend gedrag gekregen.

Maar het noodlot heeft onlangs toegeslagen, ze werd hoefbevangen. Gelukkig waren we nog op tijd, maar na 2 weken antibiotica in het lijf, moest er ook andere ondersteuning komen en natuurlijk werd Caroline gebeld. Na een heerlijke olie behandeling waarbij Marsja ook zelf een olie uit mocht kiezen en ik haar daar nog een dikke week zelf mee ondersteund heb, was Marsja weer helemaal op de been. Ze heeft uiteraard aanpassingen in haar rantsoen,  en haar weidegang,  ook in overleg met Caroline, maar kan wel weer bereden worden.

Ik kan iedereen een afspraak met Caroline aanbevelen, niet alleen voor een behandeling maar ook voor goed overleg, goede raad en zeer zeker goede tips. Vooral overleg over wat je wel wilt en niet wilt met je paard en dan een GOED advies krijgen is GEWELDIG!

Schrijven is best moeilijk, vertellen kan ik uren, de ervaringen zijn geweldig en we zijn er nog iedere dag heel erg blij mee. Maar dat weet je wel, voor ons ben je goud waard!

Caroline bedankt voor al je steun elke keer weer maar dat weet je wel na al die jaren goed contact.

Fam. Ramaekers (Florence, Mark en de Kids)

Behandeling: Paardenzorg Olie Behandeling & Paardenzorg Trauma Behandeling

> Ongeveer 5 jaar geleden was Nero heel erg ziek. Na medicatie stond Nero met 2 "olifantenbenen".  Zo dik dat het lymfevocht door de huid naar buiten werd geduwd. Hij moest lopen maar lopen was onmogelijk. Na de eerste behandeling van Caroline kon Nero weer lopen.

Met lopen en een 2e behandeling van Caroline is Nero er helemaal bovenop gekomen. Nu is hij een happy paardje van inmiddels ruim 22 jaar en geniet hij van zijn rust.

Caroline wat heb jij een "gouden handjes".  Dat zei ik toen, en dat zeg ik nog steeds.

Lydia, Larissa en Sharon

Waarvoor kun je bij mij terecht?

 • Behandeling van lichamelijke en psychische trauma's
 • Behandeling van stress en gedragsproblemen
 • Diverse olie therapiën
 • Produkten
 • Coaching en advies

Waarom mij inschakelen?

 • Meer dan 1.000 klanten
 • Diverse vakopleidingen gevolgd
 • Gericht op langdurige samenwerking
 • Prettig in de omgang
 • Gespecialiseerd in lichamelijke en psychische trauma's
 • Brede kennis van voeding en gedragsproblemen
 • Gebruik van etherische oliën
 • Gebruik van zachte manipulaties
 • Aanpak van dieperliggende oorzaken
© 2010 - 2023 Paardenzorg.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel