Vita - Herbs KruidenMix

Artikel 1 van 1
€ 19,95 € 10,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

VITA-HERBS

De Vita-Herbs kruidenmix is een onmisbaar product voor paarden die niet vrij in de natuur leven en daardoor onvoldoende beschikking hebben over een diversiteit aan grassen, kruiden, planten en bomen.

Een zak Vita-Herbs zit boordevol gezonde grassen, vitaminen, mineralen, kruiden, planten, gemalen bladeren en schors van bomen die paarden in de natuur opeten zodat ze overleven en fysiek & mentaal gezond blijven. De ingrediënten in deze mix hebben allemaal een specifieke werking en functie die bijdragen aan een gezond en gelukkig paard.

Vta-Herbs is een 100% natuurproduct dat vrij is van melasse en granen en heeft een laag suiker - en zetmeelgehalte. Het is een structuurrijk product waardoor paarden goed kauwen. Dit stimuleert een goede spijsvertering. Daarnaast vinden paarden het heerlijk om te eten.

In deze mix zit onder andere gemalen weegbree, venkel, dille, duizendblad, kamille, pimpernel, rode klaver, goudsbloem, peterselie, gewone berenklauw, kropaar, fluitenkruid, zonnebloempitten, rozenbottel, pastinaak, heggenwikke, wilde cichorei, karwij, rode biet, selderij, vlierbessen en fijngemalen bladeren en schors van de berk, walnoot, beuken en wilg.

De Vita-Herbs kunnen dagelijks gevoerd worden als aanvulling of als lekkernij. Ook is deze kruidenmix geschikt voor paarden die sober gevoerd (moeten) worden.

Paarden zijn gek op de samenstelling en eten het met plezier op.

Toepassing en Inhoud:

Vita-Herbs zijn verkrijgbaar in zakken van 750 gram. Het voeren van 1-2 handjes per dag is voldoende voor het ondersteunen van een goede gezondheid van jouw paard. 

Ruw eiwit 8,2% 

Ruw vet 4%

Suikers 9,7%

Ruwe vezel 25,3%

***LET OP, doordat de papieren zakken minder goed leverbaar zijn kan het voorkomen dat de door jou bestelde Vita-Herbs andere papieren zakken zonder venster worden geleverd.

Onze Olierollers

✓ Natuurlijke en geconcentreerde samenstelling
✓ Voor paard, hond en mens
✓ Voor spieren, gewrichten, immuunsysteem e.a.
✓ Handig in gebruik
✓ Nergens anders verkrijgbaar
✓ Werkt direct op klacht
✓ Zowel fysiek, mentaal als energetisch

Trauma-/gedragstherapie voor dieren

✓ Gespecialiseerd gedrags-/traumatherapeut voor dieren
✓ Meer dan 10 jaar expertise
✓ Diverse vakopleidingen gevolgd
✓ Gespecialiseerd in lichamelijke en psychische trauma's
✓ Brede kennis van voeding en gedragsproblemen
✓ Gebruik van etherische oliën
✓ Gebruik van zachte manipulaties
✓ Aanpak van dieperliggende oorzaken
✓ Voor paard, hond, kat, konijn etc.

© 2010 - 2024 Paardenzorg.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel