Klantrecensies: 

✔️High-Immune olie-roller paard

Sabina: ,,Hoi Paardenzorg, het is altijd een wens geweest om mijn paard sterk genoeg te krijgen waardoor hij het jaar rond zonder deken kan lopen. Dat ging niet zonder slag of stoot maar nu ik de immuun roller gebruik merk ik na 2 maanden wel verschil. Ook nu het veel regent en de temperaturen best wel wisselen doet hij het goed zonder deken op. Ik heb hem niet meer grumpy gezien en hij blijft gewoon grazen en trekt zich niet meer terug als eerst. Ook ziet zijn vacht er mooi uit nu. Ik gebruik de roller zo'n 2 keer per week. Hij vindt het heerlijk en ik vooral de geur 🙂 Groetjes Sabina"

✔️ Muscles + Joints olie-roller paard

Lotte: ,,Dank je wel voor je advies om de spier, gewricht roller te gaan gebruiken bij mijn paard. Hij vindt het lastig om onder te treden waarschijnlijk door een ongeluk. Met de roller gaat het een stuk beter. Zijn rug is soepeler geworden maar ook de achterhand waardoor oefeningen weer beter gaan. We gebruiken de roller dan ook graag en met regelmaat" 

✔️ Zenn spray en Sensitive olie-roller paard

Mandy: ,,Hij gedraagt zich geweldig op de trailer met de spray en olietjes. Zijn bijna op de clinic aangekomen"

✔️ Sensitive olie-roller hond

Saline: ,,Onze onzekere herder heeft veel baat bij de sensitive roller. Hij is onzeker als het om andere honden gaat en wordt dan nerveus. Ik rol hem in voordat ik ga wandelen en heb de roller mee tijdens het lopen zodat hij eraan kan ruiken als het nodig is en soms rol ik hem nog een keer extra tijdens het lopen als de wandeling veel uitdagingen heeft. Met de roller is hij minder angstig en rustiger waardoor hij minder van zijn stuk gebracht wordt bij het ruim passeren en zien van andere honden"

✔️ Digestion olie-roller paard

Susan: ,,Het gaat heeeel goed met Bo-Gi 😀 Geen narigheid meer met zijn buik gehad dooe de fijne digestion roller van jou 😘"

✔️Zenn - Spray paard en hond

Angelique: ,,De zenn spray ben ik voor onze hond gaan gebruiken in de auto maar ik gebruik hem nu ook in de trailer voor mijn paard. Ze reageren er allebei goed op"  

✔️ Zenn spray hond

Annet: ,,Goedemiddag Caroline,

Vorig weekend heb ik de relax spray gebruikt voor Djazz. Heb het gedoseerd in de auto gesprayd zoals je had aangegeven. 

Zaterdagochtend op de heenweg merkte ik al met het uitrijden van de straat, dat Djazz rustiger was dan normaliter. Ik kan het me verbeelden. Maar de hele heenweg was anders dan anders 🙃

Op ons vakantie adres heb ik het enkele keren toegepast bij hem, daar hij stressig was. En echt zo ongeveer een uurtje daarna had ie de rust gevonden en lag hij te slapen 😴 Gisteren met naar huis gaan. In de auto weer gesprayd en hem zelf. Ook was de rit naar huis aangenamer dan voorheen. 👍Hij relaxed, wij relaxed 😃 Dus niks geen verbeelding. Ik ga het nu vaker inzetten als ik merk dat ie het nodig heeft. Ik wilde het graag delen met je 😃 Thank you 😘"

✔️ Sensitive olie-roller varkentjes

Laura: ,,Kijk, jouw olierollertjes zijn ook favoriet bij varkentjes. Vooral Jack is er gek op! De smile van hem zegt genoeg 🤩"

✔️Muscles + Joints olie-roller paard

Brittany ,,Mijn pony doet het echt goed op die roller. Hij is een stuk soepeler"

✔️Trauma Therapy olie-roller hond

José: ,,Onze hond is nadat we de trauma roller zijn gaan gebruiken toegankelijker geworden naar vreemden. Ze was op haar hoede en bang. Ze laat zich nu zelfs aaien. Echt een verschil" 

✔️Digestion olie-roller paard

Suus: ,,Sinds we de Digestion roller gebruiken heeft ons paard Bink geen problemen meer gehad. Voorheen was hij gevoelig en op sommige dagen koliekachtig. Dit hebben we niet meer gehad, afkloppen. Ik ben begonnen met om de dag te rollen en nu doe ik het nog maar 2 keer per week zoiets"

✔️High-Immune olie-roller paard

Natalie: ,,De immuun werkt echt goed. Toen bij ons paarden op stal ziek waren bleef die van mij klachtenvrij. Het enige verschil is dat ik de immuun roller al een tijdje gebruikte en de anderen op stal niet. Als je binnenkort dus meer bestellingen hebt van deze roller dan zijn het vast mijn stalgenootjes" 

✔️Vita-Herbs paard

Diana: ,,Ik wil je even laten weten dat onze Sup knettergek op de vita herbs is. Ze lijkt ook beter in haar vel te zitten. Ze is vriendelijker en vrolijker" 

✔️Mare olie-roller paard

Simone: ,,Mijn merrie Saar komt beter door haar hengstigheid heen. Minder geprikkeld en houdt haar rug niet meer zo strak en stijf. Een blijvertje"

✔️Zenn-Spray hond

Edith: ,,Mijn hond heeft het niet op auto rijden. Onrustig en hijgen. Ik word daar zelf nerveus van en ben de spray gaan gebruiken in de auto. Deze werkt voor ons beiden goed. Het flesje ligt nu standaard in de auto" 

✔️Muscles + Joints olie-roller paard

Nicol: ,,Ik gebruik de roller bij mijn oude paard. Op de rug en achterbenen. Ze komt beter op als ze gerold heeft. Haar rug is ook soepeler geworden en ze stapt achter beter weg als we gaan stappen buiten. Blij mee"

✔️Sensitive olie-roller paard

Marieke: ,,De geur is echt mega lekker!! Het buitenrijden gaat nu ook beter, meer ontspannen. We hebben dus heel wat buitenritjes erop zitten dankzij jouw roller. Thx"

✔️Fly Protect olie-roller paard

Nadine: ,,Ik ben echt te spreken over de vliegenroller. Mijn paard had wat vliegen rondom zijn ogen en dan rol ik wat op zijn hoofd en ze zijn weg"

✔️Muscles + Joints & High-Immune olie-roller paard

Kyona: ,,Mijn paard is met pensioen maar sinds ik de spieren en immuun roller van jullie bij hem gebruik verklaren mijn stalgenoten mij voor gek, haha. Hij is namelijk veel soepeler geworden, speelt weer met andere paarden, oogt gezonder en is gewoon fitter. Dus of dat op pensioen staan nog nodig is vragen we ons echt af.

Blij dat jouw rollers op ons pad zijn gekomen dus namens Dirk en mij bedankt! 

✔️High-Immune & Sensitive olie-roller paard

Bianca: ,,Ik ben de rolmomenten met mijn paard Kenzie echt gaan waarderen. Het is leuk om te doen en als Kenz ziet dat ik met de rollers aankom gaat hij er al voor staan. Hij geniet er duidelijk van en ik dus ook. We gebruiken het liefste de immuun en sensitive"

✔️High-Immune olie-roller paard

Miranda: ,,Lorenzo is vooral gek op de immune roller. Als ik hem eraan laat ruiken begint hij al te flemen en als ik zijn rug ermee behandel en inmasseer gaat hij vaak gapen. Het doet hem zichtbaar goed. De geur is heerlijk"

✔️ Zenn-Spray hond 

Naomi: ,,Wij gebruiken de zenn spray bij onze hond Djuke tijdens onweer en oud en nieuw. Hij is dan gespannen en als we met de spray boven zijn mand sprayen zie je hem kalmer worden. Zelf gebruik ik de spray in de auto. Door een ongeluk ben ik gespannen tijdens het auto rijden. De spray ruikt heerlijk maar bovenal geeft hij mij meer rust. Echt fijn"

Onze Olierollers

✓ Natuurlijke en geconcentreerde samenstelling
✓ Voor paard, hond en mens
✓ Voor spieren, gewrichten, immuunsysteem e.a.
✓ Handig in gebruik
✓ Nergens anders verkrijgbaar
✓ Werkt direct op klacht
✓ Zowel fysiek, mentaal als energetisch

Trauma-/gedragstherapie voor dieren

✓ Gespecialiseerd gedrags-/traumatherapeut voor dieren
✓ Meer dan 10 jaar expertise
✓ Diverse vakopleidingen gevolgd
✓ Gespecialiseerd in lichamelijke en psychische trauma's
✓ Brede kennis van voeding en gedragsproblemen
✓ Gebruik van etherische oliën
✓ Gebruik van zachte manipulaties
✓ Aanpak van dieperliggende oorzaken
✓ Voor paard, hond, kat, konijn etc.

© 2010 - 2024 Paardenzorg.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel