Nu ook in 5 ml

High Immune Roller

Artikel 2 van 12
€ 15,95 (inclusief btw)

Belang van het immuunsysteem
Een sterke weerstand, of een goed werkend immuunsysteem, is belangrijk voor een paard. Het immuunsysteem beschermt jouw paard tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Deze kunnen namelijk o.a. slijm, hoest, griep, verkoudheid, allergiën, vachtproblemen, schimmel, kale plekjes, jeuk, mok, wormbesmettingen en andere gevoeligheden veroorzaken.

Hoe sterker het immuunsysteem van jouw paard hoe gezonder het paard is, minder vatbaar en beter bestand tegen ziekmakers. 

Het immuunsysteem is onzichtbaar maar staat constant paraat om het lichaam te verdedigen tegen indringers.

Inhoud
De High Immune olieroller is verkrijgbaar in een 10ml flesje (standaard) en nu ook in een 5ml flesje (nieuw!) en bevat alle ingrediënten die jouw paard helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Er zitten ongeveer 150 druppels olie in het 5 ml flesje en 300 druppels in het 10 ml flesje.

Ingredienten 🌿
De roller is op basis van jojoba olie en bestaat uit 100% natuurlijke etherische oliën waaronder tea tree, tijm, eucalyptus en rozemarijn. Hierdoor is de roller nadat je hem even geschud hebt direct klaar voor gebruik.

Gebruik
De roller is uitermate geschikt om in te zetten tijdens de R in de maand, tijdens vachtwissels, bij oudere paarden, paarden die snel vatbaar zijn, bij de ziekte van LYME, in geval van trauma, tijdens of na een stressvolle periode en niet te vergeten als je je paard wilt ondersteunen in het behoud van een goede gezondheid.

Waar kun je bij je paard met de roller de oliën aanbrengen? 🐴

1) Op de ruggengraat van je paard

Toepassing: schud eerst het flesje zodat de oliën goed met elkaar vermengen en de oliën geactiveerd worden. Controleer even met je vinger of het rollertje op het flesje goed rolt. Rol daarna 1-2 keer met de roller over de ruggengraat van je paard, van schoft naar staartaanzet. Masseer de oliën in door tegen de haarrichting in van staart naar schoft met je vingers cirkeltjes te maken over de ruggengraat. Daarna strijk je de vacht van je paard weer goed.

2) Op de kroonranden van je paard

Toepassing: rol 1-2 keer heen en weer van links naar rechts over alle vier de kroonranden van jouw paard. Masseer daarna de oliën in door zachtjes kleine cirkeltjes te maken over de kroonrand. Sommige paarden moeten hier even aan wennen of denken dat ze een voetje moeten geven. Zorg dus altijd voor een veilige positie.

3) Op de oorpunten van je paard

Toepassing: bij paarden die niet gevoelig zijn op hun oren kun je met de roller een beetje olie aanbrengen op de oorpunten. Bij paarden die dit niet prettig vinden, kun je deze stap overslaan.

Gebruik:

Bij paarden die een immuun boost nodig hebben kan de roller 2-3 keer per week ingezet worden.  Daarna kun je afbouwen. De frequentie van het gebruik is altijd naar boven of onder bij te stellen. Afhankelijk van wat jouw paard in bepaalde omstandigheden nodig heeft en wat je gevoel aangeeft.

Voor algemene gebruikstips (onderaan de pagina): 

https://www.paardenzorg.com/c-6250601/olie-rollers

Onze Olierollers

✓ Natuurlijke en geconcentreerde samenstelling
✓ Voor paard, hond en mens
✓ Voor spieren, gewrichten, immuunsysteem e.a.
✓ Handig in gebruik
✓ Nergens anders verkrijgbaar
✓ Werkt direct op klacht
✓ Zowel fysiek, mentaal als energetisch

Trauma-/gedragstherapie voor dieren

✓ Gespecialiseerd gedrags-/traumatherapeut voor dieren
✓ Meer dan 10 jaar expertise
✓ Diverse vakopleidingen gevolgd
✓ Gespecialiseerd in lichamelijke en psychische trauma's
✓ Brede kennis van voeding en gedragsproblemen
✓ Gebruik van etherische oliën
✓ Gebruik van zachte manipulaties
✓ Aanpak van dieperliggende oorzaken
✓ Voor paard, hond, kat, konijn etc.

© 2010 - 2024 Paardenzorg.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel