Hoi, mijn naam is Caroline, geboren in Nijmegen en nu woonachtig in zuid-limburg. Van kinds af aan ben ik helemaal in de ban van dieren, hun welzijn en de natuur. Zo jong als ik was liep ik kilometers met mijn vader door het bos en verzorgde ik mijn eigen dieren en die van anderen tot in de puntjes. Het ging vanzelf en daarbij was duidelijk dat ik intuïtief meer aanvoelde dan voor anderen zichtbaar was.

In mijn priveleven wandel ik graag in het bos met onze labrador Amy, ben ik gek op onze poes Lotje en onze minipaardjes Brett & Abel

Mijn drijfveer is om paarden en andere dieren te ondersteunen en helpen met het wegnemen van overmatige spanning, mentale -en fysieke problemen en opgebouwde (energie)blokkades. Zorgen voor een verandering en verbetering in hun welbevinden en inzicht te geven in de aanwezige problematiek waarvan de oorzaak (nog) niet bekend was. Want dieren gelukkig zien en maken, maakt mij zelf intens gelukkig.

   

Voor een aantal veelvoorkomende fysieke en/of mentale klachten ontwikkelde ik een serie olie-rollers, met ingrediënten uit de natuur. Ieder flesje is met zorg samengesteld en bevat zijn eigen mix aan oliën. Zo kun jij als paarden/diereneigenaar je eigen dier op een effectieve en natuurlijke manier fysiek, mentaal en op energieniveau ondersteunen.

Ze zijn verkrijgbaar in onze webshop

Veel liefs, Caroline

 

Onze Olierollers

✓ Natuurlijke en geconcentreerde samenstelling
✓ Voor paard, hond en mens
✓ Voor spieren, gewrichten, immuunsysteem e.a.
✓ Handig in gebruik
✓ Nergens anders verkrijgbaar
✓ Werkt direct op klacht
✓ Zowel fysiek, mentaal als energetisch

Trauma-/gedragstherapie voor dieren

✓ Gespecialiseerd gedrags-/traumatherapeut voor dieren
✓ Meer dan 10 jaar expertise
✓ Diverse vakopleidingen gevolgd
✓ Gespecialiseerd in lichamelijke en psychische trauma's
✓ Brede kennis van voeding en gedragsproblemen
✓ Gebruik van etherische oliën
✓ Gebruik van zachte manipulaties
✓ Aanpak van dieperliggende oorzaken
✓ Voor paard, hond, kat, konijn etc.

© 2010 - 2024 Paardenzorg.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel